MINOR OUDERENVRAAGSTUKKEN

De minor 'Ouderenvraagstukken' is een vast onderdeel van het VGG project. In het schooljaar 2007-2008 volgden Melissa, Wendy, Esther en Bram de minor vanuit het VGG project. Hieronder kunt u informatie vinden over deze minor in het algemeen en meer specifieke onderdelen, zoals bijvoorbeeld de dia's van een powerpoint presentatie, behorende bij een les over pijn.

Een minor is zo opgezet dat studenten van verschillende opleidingen samen de minor kunnen volgen. Het eerste deel van de minor Ouderenvraagstukken wordt gevormd door het basisblok, dat wordt afgesloten met een toets, waarna het verdiepingsblok volgt. Beide blokken zijn goed voor 15 ECTS (studiepunten), waarbij in het verdiepingsblok de punten door de student zelf moeten worden verdeeld over een keuze uit het aanbod van verdiepingsblokken. De gehele minor telt dus voor 30 ECTS.

klik voor meer informatie over het basis- of verdiepingsblok:
BASISBLOK ~ VERDIEPING




Klik hier om een informatieblad van Saxion over de minor ouderenvraagstukken als PDF te downloaden. (Adobe Acrobat vereist)


Informatie over de minor Ouderenvraagstukken van de Academie Mens & Maatschappij
Uit: Abidin Eralp e.a.: Academie Mens & Maatschappij Minor Ouderen vraagstukken, Juni 2007 Versie 2.0.0, blz 6-10. Klik hier om verder te lezen...